90 χρόνια Βαϊράμογλου

90 χρόνια Βαϊράμογλου

Σταθερά στην πρωτοπορία της Ελληνικής αγοράς οπτικών προϊόντων

Το 2021 είναι έτος επετειακό για την εταιρεία Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε καθώς συμπληρώνει 90 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1931 από τον Αλέξανδρο Βαϊράμογλου και μέσα από την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες οπτικών στην Ελλάδα κατέχοντας μάλιστα την πρώτη θέση στον κλάδο των οφθαλμικών φακών.

Η στρατηγική της Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των συνεργατών της οπτικών, την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής στους πελάτες της και τη διαρκή εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 1.500 συνεργάτες και στόχος της Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε είναι η συστηματική και συνεχής εκπαίδευση τους στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και στις τάσεις στον χώρο της οπτικής επιστήμης. Επιπλέον, η εταιρεία στηρίζει ποικιλοτρόπως το δίκτυο των συνεργατών της, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους από 1εκ. διοπτροφόρους πελάτες τους ανά έτος.

Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι επενδύσεις σε πρωτοποριακές, καινοτόμες, τεχνολογίες με σταθερό γνώμονα την ποιότητα και στόχο την πρόληψη, τη διόρθωση και την προστασία από τους κινδύνους της οπτικής υγείας των πελατών της. Από το 1972, ως επίσημος διανομέας της Essilor, του παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο των οφθαλμικών φακών, η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς των οφθαλμικών φακών μέσα από την εφαρμογή πιστοποιημένων παραγωγικών διαδικασιών και την παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών όπως: τη νέα γενιά πολυεστιακών φακών Varilux X Series®, τους προηγμένους φωτοχρωμικούς φακούς Transitions™, τους ειδικά σχεδιασμένους φακούς Eyezenγια όραση μπροστά από οθόνες και τις πρωτοποριακές επιστρώσεις Crizal® για διαύγεια όρασης κάθε στιγμή.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε, φροντίζει για την ευημερία και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της προάγοντας τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους – αξίες που καλλιεργούνται και εξελίσσονται ανελλιπώς από τις διαδοχικές γενιές των εργαζομένων της.

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της εταιρείας, o Γρηγόρης Παπαδάκης Διευθύνων Σύμβουλος της Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε, σημείωσε: «Φέτος η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε συμπληρώνει 90 χρόνια πρωτοπορίας, συνέπειας και επιτυχιών. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας και στους συνεργάτες μας, η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός των οποίων συνέβαλαν καθοριστικά στο να αποτελούμε σήμερα κορυφαία επιλογή των καταναλωτών, αλλά και στην Essilor, για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη που αποτέλεσαν βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας. Στόχος μας για την επόμενη 3ετία, είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και στους καταναλωτές μας τους πιο εξελιγμένους ποιοτικά φακούς, ενισχύοντας την αποστολή μας: Καλύτερη όραση για μια καλύτερη ζωή! Θα συνεχίσουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για την καινοτομία στην ελληνική αγορά, επενδύοντας σε πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως η νέα γενιά φακών Crizal, αξιοποιώντας νέες παραγωγικές διαδικασίες και μηχανολογικό εξοπλισμό πιστοποιημένες από την Essilor».

Ο Marco Caccini, Επικεφαλής του Essilor Group για την Νότια Ευρώπη σχολίασε: «Η Βαϊράμογλου και η Essilor συνεργάζονται με επιτυχία για σχεδόν μισό αιώνα, με κοινό πάθος και δέσμευση για την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς, μέσα από την καινοτομία και με γνώμονα την ικανοποίηση των οπτικών αναγκών κάθε καταναλωτή. Η ελληνική αγορά έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά και τις δυνατότητές της μέσα από δύσκολους καιρούς, και σίγουρα θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε καθώς βρίσκεται, όχι μόνο στα πλάνα μας, αλλά κυρίως στην καρδιά μας. Εύχομαι τα καλύτερα στον συνεργάτη μας Baϊράμογλου για την επέτειο των 90 χρόνων του!».