Εταιρεία

Με περισσότερα από 90 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες οπτικών στην Ελλάδα, κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση στον κλάδο των οφθαλμικών φακών.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα οφθαλμικών προϊόντων και υπηρεσιών, που περιλαμβάνει τους κορυφαίους οφθαλμικούς φακούς Essilor, επώνυμους σκελετούς γυαλιών ηλίου και οράσεως, φακούς επαφής αλλά και εξειδικευμένα μηχανήματα οπτομετρίας και εργαστηρίου.

Η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε., με τη μακρόχρονη πείρα, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και τη δέσμευσή της στο ποιοτικό αποτέλεσμα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ελληνική αγορά πάντα με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, καθώς κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης πολυετούς πορείας της σύστησε στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό και στους οπτικούς προϊόντα που αποτέλεσαν επανάσταση για τον χώρο, όπως τους πρώτους διπλοεστικούς, οργανικούς και πολυεστιακούς φακούς.

Αποστολή & Στρατηγική

Κύρια αποστολή της εταιρείας αποτελεί η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ιδανική όραση και ποιότητα ζωής.

Αυτό είναι εφικτό μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες οφθαλμικών προϊόντων στον κόσμο, επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής, την ανάπτυξης και την ενδυνάμωση του δικτύου συνεργατών αλλά και χάρη στη διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Ποιότητα & Τεχνολογική Υπεροχή

Η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα οφθαλμικών προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της.

Ως επίσημος διανομέας των προϊόντων Essilor από το 1972, της κορυφαίας εταιρείας οφθαλμικών φακών στον κόσμο, η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. επενδύει συνεχώς σε νέες παραγωγικές διαδικασίες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που φέρουν τη διαπίστευση του Όμιλου Essilor και αποτελούν εγγύηση ποιότητας για τους καταναλωτές.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία έχει παρουσιάσει στην Ελληνική αγορά καινοτόμες τεχνολογίες όπως: τη νέα γενιά πολυεστιακών φακών Varilux X Series®, τους προηγμένους φωτοχρωμικούς φακούς Transitions™, τους ειδικά σχεδιασμένους φακούς Eyezen™ για όραση μπροστά από οθόνες και τις πρωτοποριακές επιστρώσεις Crizal® για διαύγεια όρασης κάθε στιγμή.

Στέρεες Συνεργασίες

Η εταιρεία Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε., καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύχρονης πορεία της, στάθηκε πάντα δίπλα στον πιο πολύτιμο συνεργάτη της, τον Έλληνα Οπτικό. Η σχέση αυτή είναι δυναμική και δημιουργική: oι πληροφορίες και οι εμπειρίες που αντλεί η εταιρεία απ’ αυτή τη διαρκή αλληλεπίδραση την καθιστούν ικανή να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Πιστή στις παραδόσεις της, η Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε συνεχίζει να προσφέρει στο δίκτυό της, που αριθμεί πάνω από 1.500 συνεργάτες, προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στη συστηματική και συνεχή εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και στις τάσεις στον χώρο της οπτικής επιστήμης.

Επιπλέον, η εταιρεία στηρίζει ποικιλοτρόπως το δίκτυο των συνεργατών της, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους από 1εκ. διοπτροφόρους πελάτες τους ανά έτος.

M TUV AUSTRIA HELLAS 100x100 2021
gdpr