Σ.Α Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε & AllisonS.p.A.

Νέοι Στρατηγικοί Συνεργάτες για την Ελληνική Αγορά

Η εταιρεία Σ.Α. Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. και η ALLISON S.p.A., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας και αντιπροσώπευσης της Ιταλικής εταιρείας στην Ελλάδα, από την 1η Ιουνίου 2014.

Το νεανικό και δυναμικό πνεύμα που πλέον διέπει τις δύο εταιρείες, θεωρήθηκε σημαντικός παράγοντας για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία, οι δύο εταιρείες προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσης τους στην ελληνική αγορά.

Η AllisonS.p.A. τα τελευταία χρόνια άλλαξε ριζικά. Μετά την εξαγορά της από Ιταλό επενδυτή, αναθεώρησε τη στρατηγική της θέση και στελεχώθηκε με νέους και καταξιωμένους  συνεργάτες οι οποίοι ταιριάζουν στις φιλοδοξίες και το όραμα της νέας εποχής στην Ιταλική εταιρεία.

Στόχος της είναι η διαφοροποίηση, η επένδυση σε homebrands (βλ. Greaterthaninfinity, Hally & Son, Opposit κ.α.), οι κοινοπραξίες όπως αυτή της Moncler και οι ειδικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Will.I.am και την ill.ioptics. Παράλληλα αναθεωρήθηκε στρατηγικά η τιμολογιακή πολιτική έτσι ώστε όλα τα προϊόντα που διατίθενται να απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες και επιθυμίες.